Nie kumam. mieszkańcy Prypeci są gatunkiem chronionym, karmią ich amerykańskimi turystami... w ogóle... co?! (Nie latwiej byłoby ich wybić?) I czemu przedstawili ich jako zombie? Bardziej widzą mi się tu tytułowe 'oczy' z filmu Wzgórza mają oczy... bo to by bardziej pasowało. W ogóle nie kumam.
ale
Miedźwiedź w bloku mnie wystraszył. I za to film dostanie mocną piątkę. Bo spodziewałam się jakiegoś (kolejnego) głupiego żartu ze strony przewodnika.
i
Angielski z rosyjskim akcentem <3
Rosyjscy naukowcy prowadzili badania na tych zmutowanych ludziach. Strażnicy nie wpuścili zwiedzających na teren Czarnobyla dlatego ,że była "renowacja". Najprawdopodobniej zwiali im ze "szpitala". A jeśli chodzi o niedźwiedzia to mnie ten moment najbardziej wystraszył w całym filmie. Nie spodziewałem sie tego. Widać było po zachowaniu Juriego ,że coś jest nie teges. Spodziewałem sie wilka ale nie niedźwiedzia. Koniec mnie tylko rozczarował bo kibicowałem tej dziewczynie aby przeżyła. W sumie jak by i tak uciekli do tego punktu kontrolnego to i tak by ich zabili. Film oceniam 7/10 . Pozdrawiam :D
Myślę, że 7/10 to przesada. ;p
Reakcja na promieniowanie trochę mnie zdziwiła, bo w stalkerze to inaczej działało :( Mogła przezyc, cudem uciec do ameryki, opowiedzieć o wszystkim i byłby materiał na drugą część... (ale znając życie i tak będzię sequel.)
Ale przynajmniej już kumam skąd się tam wzięli 'tubylcy' i czemu nie chcieli ich wpuścić. Dzięki.
,,mieszkańcy Prypeci'' to byli ludzie, którzy uciekli z tego szpitala do którego na koniec trafiła ta dziewczyna, która przeżyła. Scena z niedźwiedziem w ogóle z dupy była wyciągnięta, cały film zupełnie mi się nie podobał. 7/10? za co? :O osobiście żałuję tych 15 zł, które zapłaciłam za obejrzenie tego filmu, podobnych emocji mogę sobie dostarczyć wracając o 2 w nocy przez park pełen menelaosów. Tu ktoś wyskoczy, tam ktoś kogoś złapie za nogę. Po scenie wyjścia napakowanego ruska z tego vana zaczęliśmy typować kto zginie następny. Banał. Na dodatek jeszcze ta praca kamery mnie irytowała. I scena z dzieckiem, które stało do nich plecami... Co to miało być?
To dziecko to była kukła i moim zdaniem chodziło o to żeby ich zmylić by porwać tą blondynę.p.s Mnie tylko wystraszyła scena z tym niedźwiedziem i ostatnia scena(ta w celi) też daje 7/10.
no z sensem, cała masa dzikich zombiaków pierw ich goni, ale potem nagle te same zombiaki wpadają na pomysł, żeby porwać jedną dziewczynę- wystawiając kukłę! ŚWIETNY FILM, TAKI GŁĘBOKI I Z FABUŁĄ, NIEOCZEKIWANYMI ZWROTAMI AKCJI, GENIALNĄ PRACĄ KAMERY, DAJE CAŁE 1/10
Praca kamery taka widocznie miała być i to byli ZMUTOWANI LUDZIE a nie ZOMBIE A jakby ich odrazu złapali to by filmu nie było.
To jest typowy film komercyjny. Powstał po to aby jak najwięcej zarobić. Nie wyszukujcie sie tam świetnej fabuły. Ja się na nim dobrze bawiłem. Sam pomysł świetny ale wykonanie już trochę gorzej. Kurczę tak mi szkoda tej brunetki. Scena która wywarła na mnie całkowity brak inteligencji to zostawienie kaleki z blondynką uzbrojoną w pistolet.
jest coś takiego jak typowy film komercyjny? Chyba każdy film kręci się po to, żeby na nim zarobić?